Willen jullie er in augustus even lekker tussenuit? Dat komt goed uit! Jullie boeken nu een 4-daagse vakantie op Landal Duc de Brabant in Noord-Brabant met maar liefst 36% korting. Deze goedkope aanbieding is op basis van een verblijf in een vrijstaande 4-persoons bungalow.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in augustus 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Duc de Brabant – Noord-Brabant, Nederland

 

Jullie gaan genieten van een heerlijke vakantie op Landal Duc de Brabant! Het vakantiepark beschikt over een openluchtzwembad, een restaurant, parkshop, verschillende sportfaciliteiten, een wellness en nog veel meer. Vanaf het vakantiepark zijn jullie binnen no time in 's Hertogenbosch, Eindhoven en Breda…

De 4-persoons bungalow is voorzien van twee slaapkamers, een gezellige zithoek, een open keuken, een badkamer en een terras incl. terrasmeubilair.

 

>> Bekijk deze goedkope bungalow deal bij Landal