Toe aan een ontspannen vakantie in de natuur? Boek nu een midweek (ma-vr) bij Landal de Vlinderhoeve in Gelderland met maar liefst 40% korting! Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een moderne, vrijstaande 4-persoonswoning.

Deze deal is gebaseerd op een verblijf in maart 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Vlinderhoeve – Achterhoek, Nederland

 

Midden in de natuur van de Achterhoek ligt het vakantiepark Landal de Vlinderhoeve. Dit is de ideale locatie om te gaan wandelen, fietsen of een leuke stad zoals Zutphen te bezoeken. De moderne bungalow waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, een gezellige woonkamer, een open keuken en een terras. Op het park zijn de parkshop, fietsverhuur en take away geopend. Zo kunnen jullie genieten van een heerlijke maaltijd!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Achterhoek aanbieding bij Landal