Deze zomer genieten op een prachtig plekje aan het water? Wij hebben de perfecte deal gevonden… Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) naar Landal De Reeuwijkse Plassen in Zuid-Holland met 8% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een waterwoning voor 2 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in augustus 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park). 

 

Landal De Reeuwijkse Plassen – Zuid-Holland, Nederland

 

Midden in het Groene Hart vinden jullie het Landal De Reeuwijkse Plassen. Dit vakantiepark bestaat uit moderne, luxe woningen aan het water. Op het park zelf kunnen jullie o.a. gebruik maken van een overdekt zwembad, een recreatieplas mét strand, de ijssalon, de koffiecorner en je kunt er varen, vissen en nog veel meer. TIP: huur een elektrische sloep en vaar naar één van de 12 plassen in de omgeving!

Jullie verblijven in een luxe waterwoning voor 2 personen met een privé sauna, een badkamer met ligbad en een terras aan het water.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze Landal De Reeuwijkse Plassen aanbieding hier

 

 

TUI Black Friday