We hebben weer een héle fijne aanbieding voor jullie gespot… Jullie boeken nu een 3-daags verblijf bij Landal de Vlinderhoeve in de Achterhoek vanaf slechts €139,-. Hiermee profiteren jullie van 22% korting! Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande bungalow voor 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in mei 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Vlinderhoeve – Achterhoek, Gelderland

 

Op de grens van Overijssel en Gelderland ligt het gloednieuwe Landal de Vlinderhoeve. Dit kleinschalige park ligt midden in de bossen en de omgeving is perfect te ontdekken met de fiets of met een mooie wandeling. Jullie verblijven in een vrijstaande bungalow voor 4 personen met een modern interieur, 2 slaapkamers, een luxe badkamer en een terras.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Achterhoek deal bij Landal