Zin in een vakantie midden in de natuur? Boek nu een 5-daagse vakantie naar Landal Mooi Zutendaal in België met maar liefst 39% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande chalet voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope deal is te boeken voor verschillende verblijfsdata in mei en juni 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Mooi Zutendaal – Belgisch Limburg, België

 

Dit park is gelegen in het groene hart van België en ligt aan Nationaal Park Hoge Kempen. Het chalet waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van twee slaapkamers, een gezellige woonkamer, een open keuken, een badkamer, een overdekte veranda en gratis WiFi. Jullie kunnen gebruik maken van de parkshop en afhaalmogelijkheden op ‘t park. In de omgeving wandelen jullie door de Belgische bossen en genieten jullie gegarandeerd van een leuke vakantie!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope België deal bij Landal