Er gezellig even samen tussenuit? Dan hebben wij de perfecte aanbieding voor jullie gespot… Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Landal Vakantiepark Resort Haamstede in Zeeland met maar liefst 31% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaand huisje voor 2 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in januari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Vakantiepark Resort Haamstede – Zeeland, Nederland

 

Op een prachtige locatie aan de Zeeuwse kust ligt vakantiepak Resort Haamstede. Wandel door de duinen, waai uit op het strand of kom lekker tot rust in jullie luxe huisje. Jullie verblijven in een 2-persoons bungalow die van alle gemakken voorzien is én een privé sauna heeft.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze Landal Zeeland deal hier