TIP: op dit moment zijn de KLM Kofferpakkers begonnen! Deze actie is vrijwel hetzelfde als de KLM Werelddeal Weken. Hoge kortingen op véél bestemmingen!

> Ga direct naar alle KLM Kofferpakkers aanbiedingen

 

Yes! De KLM Werelddeal Weken 2017 zitten er weer aan te komen! Wanneer? Dat weten we helaas nooit zeker, maar we hopen erg snel!… Wil je er direct bij zijn en met veel korting jouw tickets kopen? Check dan regelmatig de KLM Werelddeal Weken pagina om te zien of de werelddeal weken 2017 al begonnen zijn! Ook kun je natuurlijk deze pagina goed in de gaten houden. Wij zullen direct wanneer de actie begint het op deze pagina (én op onze Facebookpagina) posten!

>> Bekijk de KLM Werelddeal Weken 2017

 

KLM Werelddeal Weken 2017 - Wil jij met veel korting een KLM werelddeal vliegticket scoren? Lees hier wanneer de actie begint!

 

Wanneer beginnen de KLM Werelddeal Weken 2017?

Vanaf wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken? Waarschijnlijk beginnen de KLM Werelddeal Weken in september 2017. Maar, wellicht start KLM in mei of juni een extra Werelddeal Weken… Meestal duren de KLM Werelddeal Weken in totaal twee tot drie weken, maar OP = OP, dus wees er snel bij. Wil je zeker zijn van je goedkope Werelddeal vliegtickets, boek dan zo snel mogelijk! Check regelmatig de website van KLM om te zien of de KLM Werelddeal Weken al zijn begonnen!

 

Tot wanneer zijn de KLM Werelddeal Weken 2017?

Een vraag die elk jaar weer terugkomt! De KLM Werelddeal Weken lopen ongeveer twee tot drie weken.  Check de KLM website voor alle aanbiedingen.

 

Welke bestemmingen doen mee met de KLM Werelddeal Weken 2017?

Welke precieze bestemmingen er met de KLM Werelddeal Weken 2017 meedoen weten we natuurlijk nog niet. Maar, als we naar de vorige jaren kijken, is het erg waarschijnlijk dat je jouw vliegtickets naar o.a. deze bestemmingen dit jaar met korting kunt boeken (indicatie kortingen eerdere edities van de KLM Werelddeal Weken):

  • Europa: vanaf €99,- retour
  • Latijns Amerika: vanaf €580,- retour
  • Caribisch gebied: vanaf €499,- retour
  • Noord Amerika: vanaf €499,- retour
  • Azië: vanaf €499,- retour
  • Afrika: vanaf €550,- retour
  • Midden-Oosten: vanaf €279,- retour

 

>> Ga naar de actiepagina van de KLM Werelddeal Weken 2017

 

Lees hier van wanneer tot wanneer de KLM Werelddeal Weken 2017 lopen