Droom jij alweer van een welverdiende vakantie? Het is een gekke periode, waar veel mensen twijfelen over het boeken van hun vakantie. Dat snapt KLM volledig en wil jou daarom maximale flexibiliteit geven op jouw boeking. Zo kun jij vertrouwd en verzekerd uitkijken naar je volgende vakantie…

Om deze actie te vieren heeft KLM voor een aantal bestemmingen de prijzen mooi geprijsd. Denk aan bounty bestemming Curacao en prachtige steden zoals Rome en Stockholm. Waar kies jij voor?

> Bekijk direct alle vertrouwd op reis aanbiedingen bij KLM

 

Boek met vertrouwen bij KLM – Maximale flexibiliteit

Met het nieuwe boekingsbeleid van KLM kun je gemakkelijk je vlucht omboeken, maar ook een restitueerbare reisvoucher aanvragen als je besluit om niet meer te gaan. Met de voucher kun je een andere leuke reis boeken (bijvoorbeeld op een later tijdstip) of jouw geld terugvragen.

Kies je voor de voucher? Bingo! Dan kan jij maar liefst 15% extra waarde ontvangen. Deze 15% extra waarde krijg je als je de voucher online of telefonisch weer inlevert.

> Lees meer over het flexibel boeken bij KLM

 

Korting pakken! Deze KLM bestemmingen zijn nu extra goedkoop

Besloten om met deze maximale flexibiliteit een ticket te boeken? Dat begrijpen wij volledig ;-)! En goed nieuws… Want je kunt je retourtje nu al boeken vanaf slechts €98,- per persoon. En, ook onze lievelingsbestemmingen zijn nu voor een hele vriendelijke prijs te boeken:

  • Curacao v/a €499,-
  • Venetië v/a €99,-
  • Stockholm v/a €109,-
  • Athene v/a €129,-

> Bekijk alle KLM aanbiedingen

 

*Er komt €10,- aan boekingskosten bij 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter