Voel je als een koning te rijk in deze super-de-luxe villa in het mooie Zeeland… Jullie boeken nu een 4-daags verblijf bij Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad vanaf slechts €392,-. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een grote, vrijstaande villa voor max. 6 personen. Met z'n zessen is dit dus slechts €65,- per persoon.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in december 2020 (kerstvakantie). Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad – Zeeland, Nederland

 

Vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad is een prachtig opgezet park met overal water en luxe villa's. Bovendien ligt het park op loopafstand van het strand, heerlijk! Tijdens jullie verblijf kunnen jullie o.a. gebruik maken van de bowlingbanen, tennisbanen, fietsverhuur, lasergame, voetbalveld, het restaurant, de broodjesservice, afhaalservice, supermarkt en het café.

Jullie verblijven in een grote, vrijstaande villa voor 6 personen met 3 slaapkamers, 3 badkamers, vloerverwarming en een eigen sauna.

 

>> Bekijk deze kerstvakantie Zeeland aanbieding bij Roompot