Tijdens de kerstvakantie optimaal genieten van de Brabantse gastvrijheid? Dan hebben wij een niet te missen deal gespot! Jullie boeken nu een lang weekend (4 dagen) naar Roompot Bungalowpark Herperduin vanaf slechts  €226,- (dit is met 22% korting.). Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande bungalow voor maximaal 4 personen.

Deze goedkope deal is gebaseerd op een vertrekdatum in december 2020 (kerstvakantie). Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Roompot Bungalowpark Herperduin – Herpen, Noord-Brabant

 

Nabij de dorpen Herpen en Schaijk en omgeven door een prachtig bebost natuurgebied vol vennen en zandverstuivingen, ligt Roompot Bungalowpark Herperduin. Het park beschikt over een broodjesservice, afhaalservice, parkshop, fietsverhuur, minigolf, diverse sport- en spelfaciliteiten en meer! De vrijstaande bungalow is onder andere voorzien van een slaapkamer, badkamer, ingerichte keuken, woonkamer met vloerverwarming en flatscreen-tv, terras met tuinmeubilair en gratis WiFi.

 

>> Bekijk deze goedkope kerstvakantie deal bij Roompot