De zomer is nog maar net voorbij, maar wij kunnen niet wachten tot de kerstperiode weer begint! Heb jij dat gevoel ook? Dan hebben wij de ideale deal voor je gevonden! Boek nu een 2-daagse kerst-trip naar Dusseldorf voor maar €24,50 per persoon. Deze goedkope aanbieding is inclusief:

  • Een overnachting inclusief ontbijt in een 4-sterren hotel (of meer nachten tegen betaling van een kleine toeslag)
  • Het bezoek aan één van de bekendste kerstmarkten van de wereld

Het vervoer naar de Duitse stad is niet inbegrepen, dus jullie kunnen lekker op eigen tempo naar Dusseldorf. Pak een auto of kies voor een busrit, treinrit of misschien zelfs het vliegtuig. Dusseldorf ligt net over de grens, dus jullie zijn er zo!

Deze deal is te boeken voor een verblijf november en december 2018. Al is het natuurlijk het leukste om net voor kerst te gaan! Er komt eenmalig per boeking €20,- aan boekingskosten bij.

 

Dorint Hotel Dusseldorf Neuss – Neuss, Duitsland

 

Net buiten het centrum van Dusseldorf (Neuss) ligt het goed beoordeelde 4-sterren Dorint Hotel Dusseldorf Neuss. Omgeven door een prachtige rozentuin en vlakbij het historische centrum met veel restaurantjes en hotspots; ideaal! Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. gratis WiFi, het restaurant & de bar, fitness en bagageopslag (als jullie nog een dagje de stad in gaan; ideaal!).

Vanuit het hotel kunnen jullie gemakkelijk naar alle kerstmarkten en festiviteiten in Dusseldorf. Deze Duitse stad staat niet voor niets bekend om alle activiteiten rondom de kerstperiode… Dit moet je ooit een keer gedaan hebben!

 

>> Bekijk deze goedkope Dusseldorf Kerstmarkt aanbieding bij TravelBird