Een weekje er tussenuit hoeft helemaal niet duur te zijn! Ga eens lekker kamperen in eigen land… Jullie boeken nu 8 dagen een kampeerplekje op Bospark Lunsbergen in Drenthe vanaf slechts €147,-. Dit is maar €21,- per nacht! Deze goedkope deal is gebaseerd op een verblijf in de zomervakantie op een comfortkampeerplaats (met o.a. 10 ampère stroom en watertappunt).

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdata in augustus 2020 (zomervakantie). Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten. 

 

Bospark Lunsbergen – Borger, Drenthe

 

Bospark Lunsbergen, midden in een bosrijk natuurgebied, is een rustig park waar jong en oud een superfijne tijd tegemoet gaan. Op het vakantiepark kunnen jullie gebruik maken van het overdekte zwembad, de pizzeria, de bar, het fietsverhuur, de minigolf en meer. Dit vakantieadresje ligt bij het karakteristieke dorpje Borger. Hier kunnen jullie het Hunebedcentrum bezoeken, een echte must do!

 

>> Bekijk hier deze Bospark Lunsbergen kampeerdeal bij Roompot