Wie ooit in Dubai is geweest (of gewoon foto's van Dubai heeft gezien…) herkent dit hotel direct; het beroemde 5* Jumeirah Burj Al Arab hotel! Dit hotel is het enige 7-sterren hotel van de wereld… Hoe bijzonder is het om daar eens te overnachten? We kunnen één ding verklappen; dat is niet goedkoop!

Jullie boeken namelijk een 7-daagse vakantie vanaf €5491,- per persoon. Inbegrepen bij deze prijs zijn de vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de transfers en het verblijf op basis van logies + ontbijt. Op dit moment zijn de goedkoopste vertrekdata in december 2018.

 

Jumeirah Burj Al Arab – Dubai, VAE

 

Alleen om het 7-sterren Jumeirah Burj Al Arab hotel van een afstand te zien is al bijzonder… Laat staan om daar je vakantie te vieren! Dit méga luxe resort ligt op een kunstmatig eiland. Dit was een flinke klus, het droogleggen duurde maar liefst twee jaar en daarna werd het hotel in drie jaar compleet afgebouwd. Je kunt Jumeirah Burj Al Arab bereiken per vaste brug, die van het openbare strand (Jumeirah Beach) naar het eiland loopt.

Tijdens jullie verblijf in dit bijzondere hotel kunnen jullie gebruik maken van o.a. het privéstrand, de vijf zwembaden, het zonneterras, gratis WiFi, het Wild Wadi Waterpark, de restaurants & bars, de SPA, sportfaciliteiten en meer. Een unieke reis (met een prijskaartje!)…

 

>> Bekijk deze bijzondere Dubai aanbieding bij de VakantieDiscounter

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter