Klinkt een vrijstaand huisje met een eigen sauna & bubbelbad jullie ook niet als muziek in de oren? Boek nu een 4-daagse vakantie naar Landal Esonstad in het mooie Friesland met maar liefst 49% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een vrijstaand vakantiehuis voor maximaal 6 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in mei 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Esonstad – Anjum, Friesland

 

Op zoek naar een vakantiehuis voor 't hele gezin? Dan zitten jullie op Landal Esonstad op de goede plek! Het vakantiehuis beschikt o.a. over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een bubbelbad & Finse sauna, een terras met loungeset en gratis WiFi. Op het park kunnen jullie gebruik maken van de take-away mogelijkheden, relaxen op het terras, boodschappen doen in de parkshop, meedoen met verschillende sport- en spelfaciliteiten en nog veel meer. Daarnaast verblijven jullie direct aan Nationaal Park Lauwersmeer… Er valt hier genoeg te doen!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Friesland deal bij Landal