De herfstvakantie komt er alweer bijna aan. Hebben jullie nog niks gepland voor deze herfstvakantie? Geen paniek. Hieronder staan een aantal leuke uitstapjes voor met het hele gezin tegen een super prijs. Alle 5 de uitstapjes zijn voor eind oktober te boeken, dus perfect voor de herfstvakantie. Maak er een gezellige vakantie van!

 

1. Disneyland Parijs arrangement

De droom van ieder kind: Disneyland Parijs. Verblijf deze herfstvakantie 3 dagen in het 4 sterren Vienna House Magic Circus, wat al een sprookje op zich is. In dit hotel mogen jullie gebruik maken van het binnenzwembad, dagelijks ontbijt en de fitnessruimte. Bovendien hebben jullie een dag onbeperkt toegang tot Disneyland Parijs en Walt Disney Studios, inclusief transfer van en naar het park. Laat je betoveren door deze geweldige deal die voor de herfstvakantie vanaf €219,- p.p. te boeken is.

>> Bekijk het Disneyland arrangement hier

 

2. Attractiepark Slagharen arrangement

Gezellig met de hele familie 3 dagen en 2 nachten overnachten in een luxe 6-persoons WigWam in Slagharen. De tenten beschikken over een eigen keuken, badkamer en televisie. Daarnaast is de toegang tot het Attractiepark Slagharen inbegrepen. Met meer dan 40 attracties, themagebieden, parades en shows zullen jullie in dit park zeker een leuke tijd beleven. Deze deal is eind oktober vanaf slechts €129,- te boeken.

>> Bekijk het Slagharen arrangement hier

3. Wildlands Adventure Zoo arrangement

Ontdek  Wildlands Adventure Zoo in Emmen! In deze dierentuin zijn dieren van alle continenten te vinden. Jullie verblijven met het gezin 2 nachten in Hotel De Oringer Marke. De deal is inclusief dagelijks ontbijt, toegang tot Wildlands Adventure Zoo en één keer saunatoegang. Bovendien staat er op de eerste avond een smakelijk driegangendiner voor jullie klaar. Daarnaast zijn er vele fiets- en wandelroutes om te verkennen in de omgeving. Dit arrangement is al vanaf €69,- p.p. te boeken voor de herfstvakantie.

>> Bekijk het Wildlands Adventure Zoo arrangement hier

Wildlands Adventure ZOO Emmen

4. Efteling arrangement

Ontdek de magische wereld van de Efteling met de hele familie deze herfstvakantie. In een prachtig bos naast de Efteling ligt het vakantiepark Efteling Bosrijk, waar jullie 3 dagen en 2 nachten zullen verblijven. De mooie appartementen beschikken over een eigen keuken, opgemaakte bedden en WiFi. Daarbij komt nog dat jullie onbeperkt toegang tot het pretpark krijgen gedurende de 3 dagen van jullie verblijf en zelfs een half uur voor de reguliere openingstijd het park binnen mogen. Vanaf slechts €249,- p.p. zitten jullie al in Bosrijk inclusief parktoegang.

>> Bekijk het Efteling arrangement hier

Kortingscode Efteling

 

5. Bobbejaanland Antwerpen arrangement

Hoe leuk is het om met de kinderen de auto naar Antwerpen te pakken en Bobbejaanland aan te doen!? In de herfstvakantie kunnen jullie voordelig 2 dagen in Novotel Antwerpen verblijven in de haven van Antwerpen. Jullie krijgen daarnaast toegang tot Bobbejaanland, dagelijks ontbijt en WiFi. Naast 2 dagen lang genieten van alle spannende attracties in het park kunnen jullie er ook voor kiezen om een dag Antwerpen in te gaan. Nu te boeken vanaf €99,- p.p. voor eind oktober.

>> Bekijk het Bobbejaanland arrangement hier

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter