Luxe vakantie vieren in eigen land? Dan mogen jullie deze deal niet missen… Jullie boeken nu een 3-daags verblijf bij Landal Kaatsheuvel in Noord-Brabant met 10% extra korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande villa voor 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in mei 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Kaatsheuvel – Noord-Brabant, Nederland

 

Landal Kaatsheuvel is een gloednieuw vakantiepark gelegen aan de Loonse en Drunense Duinen, waar je mooie wandelingen en fietstochten kunt maken. Een heerlijke plek voor een vakantie in eigen land! Jullie verblijven in een vrijstaande 6-persoons villa met 3 slaapkamers, 2 badkamers, een modern interieur én een eigen sauna.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze luxe Landal Kaatsheuvel deal hier