Een compleet vernieuwd huisje in de Brabantse bossen met vele wellness faciliteiten? Wij zouden het wel weten! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Center Parcs De Kempervennen in Noord-Brabant vanaf €689,-. Hiermee profiteren jullie van maar liefst €250,- korting! Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een 6-persoons VIP cottage.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in mei 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs De Kempervennen – Brabant, Nederland

 

Vakantiepark De Kempervennen is de perfecte plek om van de natuur te genieten… Het park ligt midden in de bossen en vlak bij de Belgische grens. Maar met een extreem luxe verblijf zoals deze VIP cottage, kom je je huisje waarschijnlijk niet eens uit! De 6-persoons cottage is compleet vernieuwd en heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers (waarvan 1 wellness badkamer met bubbelbad, sauna, regendouche & meer), een compleet ingerichte keuken en meer.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze luxe VIP cottage bij Center Parcs