Toe aan een midweekje ontspanning langs het water? Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) naar vakantiepark Roompot Waterpark Langelille met vanaf slechts €237,-. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een strandlodge voor maximaal 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in maart 2021. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten. 

 

Waterpark Langelille – Friesland, Nederland

 

Deze unieke lodge bevindt zich aan het water met een prachtig uitzicht op het natuurgebied. In de buurt van Waterpark Langelille vind je rivier de Tjonger en diverse meren. Dit vakantiepark is dan ook ideaal om lekker te varen! Jullie verblijven in een strandlodge die geschikt is voor 6 personen met onder andere twee verdiepingen, een woonkamer met vloerverwarming, drie slaapkamers, een badkamer, een veranda met picknicktafel en een privé parkeerplaats.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Friesland deal bij Roompot