Ontdek de prachtige Limburgse bossen met deze geweldige deal! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Landal Landgoed Aerwinkel in Limburg met 21% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande bungalow voor maximaal 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in april 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Landgoed Aerwinkel – Limburg, Nederland

 

Dit vakantiepark is gelegen in een groene omgeving, waar jullie prachtige wandel- en fietsroutes kunnen volgen. De vrijstaande bungalow waarin jullie verblijven beschikt o.a. over drie slaapkamers, twee badkamers, een open keuken, gratis WiFi en een ruim terras. Jullie kunnen boodschappen doen op ‘t park, meedoen met de outdoor sport- en spelfaciliteiten en fietsen huren.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Limburg deal bij Landal