Relaxen aan ‘t water op Waterparc Veluwemeer! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Landal Waterparc Veluwemeer in Flevoland met 33% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een 4-persoonsbungalow Lepelaar 4B2.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in maart 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Waterparc Veluwemeer – Flevoland, Nederland

 

Ga op pad en ontdek de groene omgeving rondom het Veluwemeer… De bungalow waarin jullie verblijven is geschikt voor 4 personen en is o.a. voorzien van twee verdiepingen, twee slaapkamers, een open keuken, een ruime woonkamer en een terras met heerlijk uitzicht op het park. Het park beschikt o.a. over bezorg- en take-away-mogelijkheden. TIP: huur een fiets en verken de omgeving!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Flevoland deal bij Landal