Wow… Trakteer jezelf op een luxe verblijf in deze vrijstaande wellness bungalow! Boek nu voor een hele fijne prijs een 4-daagse vakantie naar Landal Landgoed De Hellendoornse Berg in het prachtige Overijssel. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf voor maximaal 4 personen.

De goedkoopste aankomstdata zijn in juni 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg – Haarle, Overijssel

 

Dit luxe huisje is de ultieme uitvalbasis voor een relaxte staycation… De vrijstaande wellness bungalow is onder andere voorzien van 2 slaapkamers, 2 badkamers, een bubbelbad & sauna, een knusse woonkamer, een eigen terras en gratis WiFi. Jullie verblijven direct aan Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en kunnen op ‘t vakantiepark gebruik maken van de take-away mogelijkheden en boodschappen doen in de parkshop, ideaal!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Overijssel deal bij Landal