Alvast wegdromen bij een vakantie direct aan het Griekse strand… Het kan met deze topdeal! Boek nu een 8-daags verblijf bij Electra Palace op Rhodos voor slechts €730,- per persoon. Deze luxe aanbieding is inclusief jullie vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de transfers en het verblijf op basis van all inclusive in een zeer goed beoordeeld hotel (8,6/10).

De goedkoopste vertrekdata zijn in mei en juni 2021, maar ook voor de zomer zijn er nog veel plekjes vrij. Er komt eenmalig per boeking €37,50 aan boekingskosten bij. TIP: je kunt tot 7 dagen voor vertrek je reis kosteloos omboeken!

> Bekijk deze luxe Rhodos aanbieding bij TUI

 

Electra Palace Hotel – Rhodos, Griekenland

 

Het prachtige 5-sterren Electra Palace is een fantastische plek om te verblijven… Dit duurzame hotel ligt direct aan het strand en heeft een uniek ‘5x well-being' concept. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie namelijk hélemaal tot rust komen in de wellness en ook worden er meditatie sessies op het strand georganiseerd.

Om af te koelen kunnen jullie een duik nemen in één van van de zwembaden van het hotel. Trek gekregen? Electra Palace heeft verschillende restaurants en (strand)bars waar jullie heerlijk kunnen genieten van verschillende keukens. Eén ding weten we zeker: deze vakantie ga je niet snel meer vergeten…

TIP! Met TUI ga je nu extra veilig op vakantie… Lees hier alles over wat TUI voor jou doet!

 

> Bekijk deze luxe Rhodos aanbieding bij TUI