Macedonië wordt steeds populairder en wij begrijpen wel waarom! Jullie boeken nu een 8-daagse excursiereis naar de parel van de Balkan voor maar €175,- per persoon. Deze goedkope deal is inclusief jullie vluchten vanaf Maastricht Aachen Airport, de transfers en alle overnachtingen op basis van logies + ontbijt in diverse 3* hotels.

Deze vroegboek deal is gebaseerd op een vertrek in mei 2019. Er komt per boeking eenmalig €25,- aan boekingskosten bij. TIP: eerst is er een hogere prijs zichtbaar, maar als jullie doorklikken gaat er extra korting vanaf!

 

Excursiereis Macedonie 3* – Rondreis Macedonie

 

Macedonië heeft meer te bieden dan het schitterende Meer van Ohrid… Ontdek het zelf tijdens deze unieke excursiereis! Het optionele excursiepakket wordt jullie nu aangeboden voor slechts €135,- per persoon en is inclusief alle entrees voor prachtige bezienswaardigheden en leuke activiteiten, een Engelssprekende gids, transfers per bus & alle tot in de puntjes verzorgde lunches. Jullie kunnen de schoonheden van Macedonië uiteraard ook op eigen houtje ontdekken! Hoe dan ook zullen jullie deze indrukwekkende vakantiebestemming met onvergetelijke herinneringen verlaten.

 

>> Bekijk deze unieke Macedonië deal bij Corendon

 

 

Tips van VakantieDealz

Vakantie gevonden? Hier huur je een huurauto zonder gedoe en rare voorwaarden.

Ga je met de auto naar de luchthaven? Boek dan tijdig (en goedkoop) luchthaven parking bij Schiphol, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht, Eelde of andere luchthavens in de buurt.