Jullie verblijven midden in het groen op de Sallandse Heuvelrug! Boek nu een midweek (ma-vr) bij Landal Twenhaarsveld in Overijssel met 30% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een bungalow voor maximaal 6 personen.

Deze deal is te boeken voor verschillende verblijfsdata in maart en april 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Twenhaarsveld – Overijssel, Nederland

 

Jullie verblijven in een energiezuinige accommodatie en genieten van de prachtige omgeving! De moderne bungalow waarin jullie verblijven is o.a. voorzien van drie slaapkamers, een badkamer, een open keuken, een woonkamer met open haard en een eigen terras. Het park beschikt over een supermarkt en jullie kunnen gebruik maken van de take away mogelijkheden bij het restaurant.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Overijssel deal bij Landal