Vier binnenkort vakantie in ‘t prachtige Duitsland! Boek nu een 4-daagse deal naar Landal Dwergter Sand in ‘t Duitse Molbergen met maar liefst 29% korting. Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een verblijf in een bungalow voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op aankomstdata in september 2020. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Dwergter Sand – Molbergen, Duitsland

 

Net over de grens vinden jullie dit prachtige vakantiepark in een natuurrijke omgeving… De bungalow waarin jullie verblijven is onder andere voorzien van twee slaapkamers, een open keuken (met o.a. een vaatwasser & magnetron), een woon-/eetkamer, een badkamer en een eigen terras. Het park beschikt over een restaurant, een overdekt zwembad, whirlpool, wellness en nog veel meer! Ontdek het prachtige natuurgebied Thülsfelder Talsperre en komt tot rust…

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk hier deze goedkope Duitsland deal bij Landal