Twee van de mooiste plekken combineren in één vakantie? Het kan tijdens een verblijf in het prachtige Dormio Resort Maastricht! Dit 4-sterren resort ligt midden in de prachtige Limburgse groene heuvels én slechts op 10 minuten fietsen van hartje Maastricht. De ideale locatie dus!

Boek nu een midweek verblijf bij Dormio Resort Maastricht v/a slechts €313,- per huisje (€157,- per persoon). Dit is op basis van een een verblijf in een comfort vakantiehuis. Willen jullie liever met een grotere groep verblijven? Ook dat is nu mogelijk met veel korting! Er komt eenmalig per boeking €15,- aan boekingskosten bij.

> Bekijk direct deze Dormio Resort Maastricht aanbieding bij TUI

 

Dormio Resort Maastricht – Limburg, Nederland

 

Het 4-sterren Dormio Resort Maastricht is duurzaam, nieuw en van alle luxe voorzien… De ideale plek voor een verblijf in eigen land dus! Daarnaast kun je zowel heerlijk wandelen in de Limburgse groene heuvels, als de gezellige stad Maastricht opzoeken.

De bungalows zijn ruim opgezet en hebben de beschikking over gratis WiFi, uitgebreide keuken, fijne badkamer, een terras met zitje en meer. Het resort heeft de beschikking over o.a. een zwembad, restaurant en entertainment.

> Bekijk direct deze Dormio Resort Maastricht aanbieding bij TUI