Een kleurrijke en onbezorgde vakantie op Bonaire: dat klinkt als muziek in de oren! Boek nu een 9-daagse vakantie naar Bonaire voor slechts €1074,- per persoon. Deze aanbieding is inclusief jullie vluchten vanaf Amsterdam Schiphol Airport, de transfers en het verblijf in een zeer goed beoordeeld hotel (8,6/10).

De goedkoopste vertrekdata zijn in maart 2022, maar ook last minute is ‘ie met extra korting te boeken. Er komt eenmalig per boeking €37,50 aan boekingskosten bij.

TIP! Met TUI ga je nu extra veilig op vakantie… Lees hier alles over wat TUI voor jou doet!

Divi Flamingo Beach Resort – Kralendijk, Bonaire

 

Eén van de fijnste resorts van Bonaire: het 4-sterren Divi Flamingo Beach Resort. De kleurrijke details, een ligging direct aan zee en een heerlijk restaurant, bij dit adresje willen we zeker nog eens terugkomen. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie gebruik maken van o.a. de zwembaden, het zonneterras, gratis WiFi, het duikcentrum, het privéstrandje aan zee, de (cocktail)bar, de restaurants & bars, sportfaciliteiten en meer.

TIP: vanuit het resort lopen jullie binnen een paar minuten naar het centrum van Kralendijk. Daar vinden jullie veel leuke restaurantjes & winkels.

 

>> Bekijk deze goedkope Bonaire aanbieding bij TUI