Mar Brava

  • *
  • *
  • *

Can Picafort, Mallorca, Spanje

  • Lekker zonnen langs het zwembad
  • Bestel een drankje aan de bar
  • Direct aan het strand gelegen
  • Comfortabele appartementen
  • Helaas: deze accommodatie heeft op dit moment geen aanbod.

    Bekijk ons beschikbare aanbod in Mallorca of Spanje

Informatie over Mar Brava

Ervaar een heerlijke vakantie bij het 3-sterren hotel Mar Brava in Can Picafort. Voel je thuis in een van de comfortabele appartementen waar je alle vrijheid hebt. Maak je eigen favoriete gerechten in de keuken van het appartement, bestel een maaltijd bij de cafetaria of ontdek de leuke restaurants en bars in de buurt. Loop binnen enkele minuten naar het strand waar je heerlijk kunt zwemmen in de zee. Tijdens je verblijf kun je ook de verkoeling opzoeken in het zwembad en relaxen op het zonneterras. Wil jij een ontspannen vakantie beleven in Can Picafort op Mallorca? Boek dan jouw vakantie bij Mar Brava!

Beleef een heerlijke vakantie in Spanje en geniet van alle vrijheid in een appartement

Ligging in Can Picafort

De appartementen van Mar Brava liggen op een afstand van 250 meter van het fijne zandstrand vandaag. Hierdoor ben je binnen 3 minuten lopen bij het strand en kun je heerlijk zwemmen in de zee. Vlakbij vind je verschillende leuke restaurantjes, bars en winkels. Binnen 10 minuten lopen ben je naar de kleine haven van Can Picafort waar je boten en jet ski's kunt huren. 

Faciliteiten Mar Brava

Tijdens je vakantie bij Mar Brave verblijf je in een van de comfortabele appartementen. De appartementen zijn voorzien van een eigen badkamer met handdoeken, bad of douche, wc en haardroger. In de woonkamer kun je lekker relaxen op de bank of jouw favoriete gerecht maken in de keuken. Proef de maaltijden in de eethoek of buiten op het balkon/terras. Verder beschikken de appartementen over een tv, airconditioning en verwarming. In het appartement kun je ook gebruik maken van gratis WiFi. 

Bestel een lekker drankje bij de bar of een maaltijd bij de cafetaria. Neem een duik het het zwembad en ontspan op het zonneterras.

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.