Huize Ktima me Thea

Net buiten Stoupa staat Huize Ktima me Thea, hetgeen landgoed met uitzicht betekent. U begrijpt dat het hier genieten is! Huize Ktima me Thea is onlangs gebouwd en de eigenaresse heeft hier een mooie sfeer gecreëerd.

Ktima me Thea is omringd door olijfbomen die soms wel 100 jaar of ouder zijn. Alle studio’s hebben uitzicht op de Golf van Messina, vooral de zonsondergang is hier adembenemend.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Geweldig uitzicht
Sfeervol
Er zijn vijf studio’s die zijn gebouwd volgens de traditionele Maniotische stijl. Ze zijn bereikbaar via een aantal treden en sfeervol ingericht. Ze zijn elk geschikt voor 2 tot 3 personen en hebben twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Een sofa dient als slaapplaats voor de eventuele derde persoon en er is een keuken met een eethoek. De badkamer is voorzien van douche en toilet. De balkons zijn voorzien van een zitje en kunt u genieten van het zeezicht.

Er is airconditioning aanwezig die bij de prijs is inbegrepen, televisie en wifi. De schoonmaak vindt tweemaal in de week plaats. Dan wordt tevens het bedlinnen verwisseld, terwijl de handdoeken drie keer in de week worden vervangen.

Er is een zwembad aanwezig met rondom een terras met ligbedden en parasols. Tevens is er een barbecue voor algemeen gebruik bij Huize Ktima me Thea aanwezig.

Op 100 meter is een minimarkt en het Kalogria-strand met enkele tavernes is op 800 meter afstand. Het gezellige Stoupa bevindt zich op ongeveer 1200 meter.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Video van Huize Ktima Me Thea

Beleef Huize Ktima me Thea 360 graden

Huize Ktima me Thea op de kaart

Autohuur

In Messinia bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

De Peloponnesos leent zich uitstekend om te wandelen. In samenwerking met ons agentschap hebben wij een interessant wandelprogramma voor u samengesteld. Op deze wijze maakt u kennis met het prachtige landschap en de geweldige vergezichten. Een Engelstalige, ervaren gids begeleidt de tochten in kleine groepen en weet veel te vertellen over wat u allemaal te zien krijgt.

Bekijk
Stoupa
Messinia - Peloponnesos

Prijzen Huize Ktima me Thea

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Hostess serviceHostess service

Tijdens deze vakantie is er een Nederlands sprekende hostess op de bestemming aanwezig.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Bij deze vakantie krijgen alle kinderen tot 12 jaar op reguliere prijzen 20% kinderkorting. Deze korting wordt pas na het afronden van de online boeking voor u berekend.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten