Calema Jardim Avenida

  • *
  • *
  • *

Monte Gordo, Algarve, Portugal

  • Met lounge, snackbar en cocktailbar
  • Slechts 400 meter van het strand
  • Appartementencomplex met zwembad
  • Centrum op slechts 200 meter
  • Helaas: deze accommodatie heeft op dit moment geen aanbod.

    Bekijk ons beschikbare aanbod in Algarve of Portugal

Informatie over Calema Jardim Avenida

Calema Jardin Avenida is een gemoedelijk appartementencomplex in Monte Gordo, op slechts 500 meter van het heerlijke zandstrand. Door de ligging dichtbij het centrum kun je eenvoudig je stranddagen afwisselen met dagjes winkelen. Liever relaxen bij het hotel? Dan is de binnenplaats van het hotel perfect! Hier kun je naast ontspanning ook verkoeling vinden in het zwembad!

Goede prijs-kwaliteitverhouding!

Ligging in Monte Gordo

In een woonwijk, aan een secundaire weg. Het belangrijkste zandstrand van Monte Gordo bevindt zich op slechts 500 meter. Naar het centrum is het ongeveer 200 meter.

Faciliteiten Calema Jardim Avenida

Calema Jardim Avenida is een uit 2 gebouwen bestaand appartementencomplex en beschikt over 104 appartementen. Het hotel beschikt over een lobby met receptie, een lounge, een tv-kamer, een snackbar, een cocktailbar en een klein restaurant. Op de binnenplaats van het complex bevindt zich een zwembad en een zonneterras met ligbedden en parasols (gratis te gebruiken). Daarnaast is er een whirlpool aanwezig.

Plaats

Monte Gordo

Officiële classificatie

3 sterren

Verzorging

Het verblijf is mogelijk op basis van logies, logies & ontbijt of halfpension. Het ontbijt is in de vorm van een uitgebreid continentaal ontbijtbuffet. Het diner is in de vorm van een buffet of met keuzemenu (afhankelijk van de bezetting).

Kinderen

  • Babybedjes (gratis)

Studio's

De studio's zijn geschikt voor 1-2 personen en zijn praktisch ingericht, met gecombineerde woon-/slaapkamer met een slaapbank, een kitchenette, een badkamer, airconditioning/verwarming, een telefoon, een satelliet-tv, een kluisje en een balkon (STU).

Appartementen

De appartementen zijn geschikt voor 2-4 personen en zijn hetzelfde als de studio's uitgerust, maar dan met een aparte slaapkamer (AP). Ook te boeken voor een bezetting van 2 volwassenen en 2 kinderen tegen speciale familietarieven (APF).

De specifieke informatie van de door jou gekozen reis en aanbieder vind je terug onder de ‘i’ in de kassabon aan de rechterzijde, zodra je een reis hebt geselecteerd.