Als je op zoek bent naar een goedkope wintersport aanbieding, sla dan je slag tijdens de Crazy Booking Night bij WinterTrex! Vanavond (01/11/2018) tussen 18:00 en 23:59 uur gaan verschillende wintersport accommodaties in de sale! En het zijn zeker niet de minste gebieden die goedkoop te boeken zijn vanavond…  Alle aanbiedingen zijn inclusief skipas en de kortingen lopen op tot meer dan 60%, dus dit is echt het moment om toe te slaan!

> Bekijk de waanzinnige Crazy Booking Night deals bij WinterTrex 

 

Crazy Booking Night WinterTrex – Aanbiedingen

Er zullen vanavond verschillende aanbiedingen te boeken zijn tijdens de Crazy Booking Night. Zo kun je bijvoorbeeld een 8-daagse wintersport vakantie boeken inclusief skipas voor maar €59,- per persoon! Wij konden het ook niet geloven, maar het is toch echt waar…

 

Ook de populaire skigebieden gaan gewoon flink in de aanbieding vanavond! Zo kun je bijvoorbeeld al voor €139,- per persoon genieten van een 4-daagse wintersport op de pistes van Saalbach! Ook zijn langere verblijven en andere gebieden als Fügen met veel voordeel te boeken… Zie hieronder de waanzinnige Saalbach aanbieding:

 

Let op dat de prijzen alleen gelden tijdens de WinterTrex Crazy Booking Night en zolang de voorraad strekt. Zit jij vanavond klaar om een super deal te pakken?!

> Direct naar de Crazy Booking Night aanbiedingen