Op naar een vakantie in eigen land! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) bij Landal Schuttersbos op de Waddeneilanden met 32% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande cottage voor 4 tot 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in juni 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Schuttersbos – Midsland, Waddeneilanden

 

Dit vakantiepark is omringd door duinen, bosgebied, dorpjes en brede stranden… Een prachtige omgeving waar je eindeloos kunt wandelen en fietsen. De vrijstaande cottage waarin jullie verblijven beschikt o.a. over 2 slaapkamers, een badkamer, een gezellige zithoek, een open keuken en een terras. Voor verse broodjes en dagelijkse boodschappen kun je terecht in de parkshop. Ook kunnen jullie afhalen bij ‘t restaurant.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze Waddeneilanden deal bij Landal