Toe aan een last minute getaway in ons mooie Nederland? Mis deze voordelige deal dan niet… Jullie boeken nu een 4-daags verblijf op Landal de Vers in Noord-Brabant met 30% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een 4-persoons bungalow.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in mei 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Vers – Noord-Brabant, Nederland

 

Op een prachtige plek, aan natuurgebied de Overloonsche Duinen, vinden jullie vakantiepark Landal De Vers. Hier gaan jullie een heerlijke staycation tegemoet! Het park ligt op de grens van Noord-Brabant en Limburg en wordt omringd door bossen en natuur. Ook is er een Grand Café met terras en een snackbar. Jullie verblijven in een 4-persoons bungalow met 2 slaapkamers, 2 badkamers, een open keuken met kookeiland en een terras.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Brabant aanbieding bij Landal