De Krim is het best uitgeruste vakantiepark van Texel. Kamperen op dit duinpark is dan ook een feestje! Jullie boeken nu 4 dagen in de zomervakantie een comfort kampeerplaats voor 6 personen op vakantiepark De Krim Texel voor €271,15. Deze deal is gebaseerd op een comfort plaats met onder andere elektra (10 ampère) en kabeltelevisie-aansluiting.

Deze goedkope deal is gebaseerd op aankomstdata in augustus 2020 (zomervakantie). De gegeven prijs is incl. verplichte bijkomende kosten (toeristenbelasting, reserveringskosten en kosten voor extra personen). 

 

De Krim Texel – De Cocksdorp, Texel

 

In het noordelijke duinlandschap van Texel vind je het tot in de puntjes verzorgde vakantiepark De Krim. Hier gaan jullie heerlijk een aantal daagjes kamperen. Jullie maken gebruik van de comfort plaats (voor een tent of caravan) met o.a. elektra en kabeltelevisie-aansluiting. Op het vakantiepark kunnen jullie ook gebruik maken van het binnen- en buitenzwembad (met glijbanen en wildwaterbaan), de sport- en spelfaciliteiten (zoals bowlen en lasergamen) en meerdere goede restaurants.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op deze Anderhalve-meter-op-Texel-pagina lees je alles over de genomen maatregelen op Texel.

 

>> Bekijk deze De Krim Texel campingaanbieding bij Texel.net