Verblijven in een VIP cottage op CenterParcs betekent: genieten van je privé sauna, bubbelbad & regendouche én alle leuke outdooractiviteiten van het park! Jullie boeken nu 5 dagen een VIP Cottage voor slechts €479,-. Hiermee profiteren jullie van een korting van 34%! Deze goedkope aanbieding is op basis van een verblijf op Center Parcs De Eemhof.

Deze deal is gebaseerd op aankomstdata in september 2020. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

CenterParcs De Eemhof – Zeewolde, Flevoland

 

Ontdek het comfort van de VIP Cottages op het mooie CenterParcs De Eemhof. Deze luxe cottages zijn modern ingericht, hebben een luxueuze badkamer met infraroodsauna, bubbelbad en regendouche, en andere luxe faciliteiten. Bovendien krijg je élke dag broodjes aan de deur bezorgd! Op CenterParcs De Eemhof kan je de leukste activiteiten doen. Kanoën, zeilen, paddleboarden, ziplinen, minigolfen, klimmen, paintballen, zwemmen in het tropische zwembad & nog veel meer!

 

>> Bekijk hier de VIP cottage aanbieding bij Center Parcs