Wist je dat Center Parcs ook speciale VIP huisjes heeft? Je kunt dan gebruik maken extra luxe faciliteiten… Heerlijk! Jullie boeken nu een 3-daags verblijf bij Center Parcs De Eemhof in Flevoland voor maar €189,-. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een VIP cottage voor 2 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in december 2020. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs De Eemhof – Flevoland, Nederland

 

Geniet van een paar dagen ontspanning en luxe in dit fijne VIP huisje bij Center Parcs De Eemhof. Het huisje beschikt o.a. over een luxe badkamer met sauna, 2-persoons bubbelbad en inloop regendouche, een woonkamer met open haard en een compleet uitgeruste keuken.

Op het park kunnen jullie gebruik maken van o.a. het subtropisch zwemparadijs, bowlingbanen, lasergame, een escape room, indoor klimhal, 5 verschillende restaurants, een supermarkt en nog veel meer…

+ jullie krijgen iedere ochtend verse broodjes aan de deur bezorgd!

 

>> Bekijk deze luxe Center Parcs aanbieding hier