Een kleinschalig premium resort op één van de mooiste plekken van België: pal naast Nationaal Park Hoge Kempen. Boek nu een midweek verblijf (5 dagen) voor slechts €504,-. Deze goedkope deal is op basis van het verblijf in een luxe VIP cottage.

De goedkoopste verblijfsdata zijn in november 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

>> Bekijk deze luxe Terhills Resort by Center Parcs aanbieding

Terhills Resort by Center Parcs – Limburg, België

 

Het gloednieuwe Terhills Resort by Center Parcs is zonder twijfel het meest luxe resort tot nu toe. Op het park vinden jullie o.a. een openluchtzwembad met infinity pool, een indoor zwemparadijs, een recreatiemeer met eigen strand, een bioscoop, adventure golf en nog veel meer. Ook heeft het park een eigen beach club en een restaurant. Jullie verblijven in een 4-persoons VIP cottage met o.a. 2 ruime slaapkamers, 2 badkamers, Google Chromecast, een JBL soundbar en een eigen terras.

 

>> Bekijk deze luxe Terhills Resort by Center Parcs aanbieding

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter