Op zoek naar een last minute deal in eigen land? Wij hebben de perfecte aanbieding gevonden! Jullie boeken nu een 3-daags verblijf bij Center Parcs Het Heijderbos in Limburg voor maar €239,-. Hiermee profiteren jullie van wel €130,- korting! Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en het verblijf in een huisje voor 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op aankomstdata in augustus 2020. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs Het Heijderbos – Limburg, Nederland

 

Midden in een prachtige, bosrijke omgeving vinden jullie Center Parcs Het Heijderbos. Hier is genoeg te doen voor jong en oud! Zo is er o.a. een subtropisch zwemparadijs (met 3 glijbanen én de snelste wildwaterbaan van Center Parcs), een indoor jungle, escape room, bowlingbanen, minigolf en je kunt er varen, vissen, tennissen en nog veel meer. Ook zijn er maar liefst 6 restaurants.

Jullie verblijven in een huisje voor 6 personen met 3 slaapkamers, gratis WiFi en een terras.

 

>> Bekijk deze last minute Center Parcs aanbieding hier