Er met het hele gezin even een paar daagjes tussenuit? Dan mogen jullie deze Center Parcs deal niet missen… Jullie boeken nu een 3-daags verblijf bij Center Parcs Het Heijderbos in Limburg voor maar €199,-. Hiermee profiteren jullie van €110,- extra korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vernieuwde premium cottage voor 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in maart 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs Het Heijderbos – Limburg, Nederland

 

In een bosrijke omgeving in het noordelijkste puntje van Limburg vinden jullie Center Parcs Het Heijderbos. Maak een wandeling door de bossen of neem deel aan één van de outdoor sportactiviteiten op het park. Jullie verblijven in een vernieuwd huisje voor 6 personen met 3 slaapkamers, een open keuken en open haard.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze goedkope Center Parcs deal hier