Toevallig nog op zoek naar een last minute vakantie dicht bij huis? Wij hebben ‘m voor je gevonden! Jullie boeken nu een lang weekend (vr-ma) bij Center Parcs de Vossemeren in Belgisch Limburg met maar liefst 38% korting. Deze goedkope aanbieding is op basis van verblijf in een 4-persoons premium vernieuwde cottage.

Deze deal is gebaseerd op een aankomst in juli 2022 (zomervakantie). Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs de Vossemeren – Limburg, België

 

Het populaire Center Parcs De Vossemeren ligt midden in de Belgische Kempen, een prachtig natuurgebied. Maar ook op het park is genoeg te beleven! Jullie kunnen o.a. gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs, het strand, de talloze sport- en spelfaciliteiten, 5 restaurants & meer.

Jullie verblijven in een vernieuwde 4-persoons premium cottage met 2 slaapkamers, 1 badkamer, een terras en wat luxe extra's.

 

>> Bekijk deze goedkope België deal bij Center Parcs

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter