Toch besloten om deze zomervakantie nog even lekker weg te gaan? Dan hebben wij bij Center Parcs de ideale deal voor jullie gevonden… Jullie boeken nu een midweek (5 dagen) naar Center Parcs De Kempervennen in Brabant voor maar €349,-. Hiermee profiteren jullie van wel €160,- korting! Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en het verblijf in een premium cottage voor 2 personen.

Deze aanbieding is gebaseerd op een aankomstdata in augustus 2020. De prijs is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

Center Parcs De Kempervennen – Brabant, Nederland

 

Eén ding is zeker: bij Center Parcs De Kempervennen zullen jullie je nooit vervelen… Het park beschikt namelijk o.a. over een groot subtropisch zwemparadijs, aquapark, escape room, een indoor snowcenter (waar je kunt skiën en snowboarden!), tennisbaan, een eigen strand en nog veel meer. Ook zijn er 5 restaurants en is er een supermarkt.

Jullie verblijven in een premium cottage voor 2 personen met een open keuken en eigen terras.

 

>> Bekijk deze zomervakantie Center Parcs deal hier