Pak je kans met deze extra voordelige deal! Jullie boeken nu een 3-daagse vakantie bij Landal Orveltermarke in Drenthe met 24% korting. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande 4-persoonsbungalow.

De goedkoopste verblijfsdata zijn in mei 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p. , kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Orveltermarke– Drenthe, Nederland

 

Een prachtig park gelegen in de Drentse natuur… Tijdens een wandeling over bloeiende heidevelden kun je zo een Schotse Hooglander tegenkomen. De vrijstaande bungalow beschikt o.a. over twee verdiepingen, twee slaapkamers, twee badkamers, een sauna, een woonkamer met gashaard, een volledig ingerichte keuken en een terras. Het park beschikt over een supermarkt en jullie kunnen gebruik maken van de take away mogelijkheden bij het restaurant.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

 

>> Bekijk deze goedkope Drenthe aanbieding bij Landal