Zijn jullie toe aan een vakantie midden in de natuur? Kies dan voor dit vakantiepark! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) naar Landal Mont Royal in Duitsland met 21% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een 2-onder-1-kap bungalow voor 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in juni 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €29,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal Mont Royal – Moezel, Duitsland

 

Vanuit de bungalow genieten jullie van een waanzinnig uitzicht over rivier de Moezel… Ga erop uit en verken wandelroute ‘Moselsteig'. Jullie verkennen het bijzondere landschap langs de bossen en steile heuvels. Of breng een bezoekje aan de Duitse vakwerkhuisjes en de oudste stad Trier. De accommodatie is voorzien van o.a. twee verdiepingen, twee slaapkamers, een badkamer, een gezellige zithoek en een terras.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze Duitsland deal bij Landal