We hebben weer een top aanbieding voor jullie gespot… Jullie boeken nu een midweek bij Landal De Bloemert in Drenthe met maar liefst 30% korting. Deze aanbieding is op basis van eigen vervoer en verblijf in een vrijstaande bungalow aan het water voor 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in februari 2021. Prijzen zijn incl. btw en zijn excl. reserveringskosten per reservering €28,95 en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen €8,95 p.p., kinderbedlinnen €7,50 en toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park).

 

Landal De Bloemert – Drenthe, Nederland

 

Vakantiepark Landal De Bloemert heeft een prachtige ligging aan het Zuidlaardermeer. Maar ook voor mooie wandelingen of fietstochten is de omgeving zeer geschikt! Op het park vinden jullie o.a. tennisbanen, een midgetgolfbaan, fietsverhuur en jullie kunnen eten bestellen bij het restaurant of de snackbar. Jullie verblijven in een vrijstaande bungalow (max. 6 personen) aan het water met 3 slaapkamers en een eigen aanlegsteiger.

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten weer geheel of gedeeltelijk geopend. Op de vertrouwd op vakantie pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze luxe Drenthe aanbieding bij Landal