Bereid je alvast voor op een heerlijk lang weekend in de Brabantse bossen deze zomervakantie! Jullie boeken nu 4 dagen (vrijdag t/m maandag) naar Bospark ‘t Wolfsven in Noord-Brabant vanaf slechts €277,- (een korting tot wel 32%!). Deze goedkope deal is gebaseerd op eigen vervoer en een verblijf in een gezellige driehoeksbungalow voor maximaal 4 personen.

Deze deal is gebaseerd op een vertrek in augustus 2020 (zomervakantie). Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten. 

 

Bospark 't Wolfsven – Mierlo, Noord-Brabant

 

Bospark 't Wolfsven is een heerlijk vakantieadresje voor een mooie vakantie vol waterpret en prachtige natuur. Op dit vakantiepark maken jullie gebruik van het natuurbad met strand, het overdekte zwembad, de sportfaciliteiten, de bar & het restaurant en de supermarkt. Jullie verblijven hier in een vrijstaande, gezellige 4-persoons driehoeksbungalow tussen de bomen!

 

>> Bekijk hier deze Bospark ‘t Wolfsven zomervakantie aanbieding bij Roompot

 

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter