In deze luxe villa aan het water wil jij toch ook een weekje vakantie vieren? Jullie boeken nu 8 dagen een villa voor 4 personen op Roompot Hunzepark in Drenthe vanaf slechts €380,-. Dat is maar €54,- per nacht in totaal! Jullie profiteren hiermee van een korting tot 29%.

Deze deal is gebaseerd op aankomstdata in oktober 2020. Prijzen bij Roompot zijn incl. reserveringskosten en verplichte extra’s en zijn excl. waarborg, toeristenbelasting p.p.p.n. (variërend per park) en op enkele parken gelden persoonsgebonden verplichte extra’s als bedlinnen en parklasten.

 

Roompot Hunzepark – Gasselternijveen, Drenthe

 

Het natuurrijke Roompot Hunzepark ligt in het mooie Drenthe; hier gaan jullie een bijzonder leuke week tegemoet! Op het park ligt een heerlijke recreatieplas waar jullie kunnen kanoën, relaxen en (als het weer het toe laat) zwemmen. Nabij het park vind je attractiepark Slagharen en WILDLANDS Aventure Zoo, superleuk voor een dagje uit! Jullie verblijven in een luxe ingerichte villa, genaamd ‘Meidoorn', gelegen rondom een sfeervol watertje.

 

>> Bekijk deze 4-persoons villa aanbieding bij Roompot