Na een lange tijd thuis zitten is het weer tijd om lekker op vakantie te gaan… En KLM kijkt ernaar uit om je weer aan boord te verwelkomen! Je vliegt nu veilig en voordelig naar de allermooiste plekken, zoals de Antillen bijvoorbeeld. Je boekt al retourtickets naar de Antillen vanaf slechts €519,-. Benieuwd naar de aanbiedingen? Lees dan snel verder.

> Bekijk direct alle aanbiedingen bij KLM

 

Met KLM naar de Antillen – Ga je weer mee op reis?

We mogen weer op vakantie naar de Antillen! En dat viert KLM met voordelige tickets naar de eilanden waar we weer naartoe mogen. Dit zijn de aanbiedingen bij KLM:

  • Curacao vanaf €519,-
  • Aruba vanaf €519,-
  • Bonaire vanaf €519,-
  • Sint-Maarten vanaf €539,-

> Bekijk hier alle aanbiedingen bij KLM

Je kunt boeken t/m 15 juli 2020 en de actie is geldig voor reizen t/m 30 juni 2021. Er komt eenmalig €10,- aan boekingskosten bij. Er is een gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar.

Naast de Antillen vliegt KLM ook extra voordelig op veel Europese bestemmingen. Je boekt al tickets vanaf €99,-! Check alle bestemmingen en prijzen op de Boek met vertrouwen pagina bij KLM.

 

Veilig op reis met KLM

Sinds 1 juli 2020 is het weer mogelijk om naar de Antillen te reizen. En KLM hoopt je binnenkort weer te verwelkomen op één van hun vluchten. Nu snappen we dat je in deze tijd extra voorzichtig bent. Daarom is het belangrijk je goed te informeren over de actuele adviezen en eventuele risico's en voorwaarden, zodat je veilig met KLM op reis kunt.

> Lees hier meer over veilig reizen met KLM

 

altijd-de-beste-aanbiedingen-vakantiediscounter