Een wintersport voor een bizar lage prijs… Dat is toch top?! Jullie boeken een 8-daagse wintersportvakantie naar Frankrijk voor maar €106,- per persoon. Deze goedkope aanbieding is op basis van eigen vervoer en inclusief het verblijf op basis van logies in een mooi resort.

Deze aanbieding is gebaseerd op een aankomstdata in december 2018. Jullie betalen eenmalig per boeking €25,- aan boekingskosten.

 

Wintersport Frankrijk inclusief skipas

Deze wintersportvakantie is inclusief een skipas voor het skigebied Le Massif du Dévoluy. De sneeuw van het noorden komt hier samen met de zon van het zuiden, wat de perfecte combinatie vormt voor de ideale wintersportcondities. Daarnaast beschikt dit skigebied over 100 km aan pistes en maar liefst 23 liften. Het maakt niet uit of jullie beginners zijn of gevorderd, iedereen kan hier terecht voor een onvergetelijke wintersportvakantie!

 

Chalets de SuperD – Le Massif du Dévoluy, Frankrijk

Op korte loopafstand van het centrum van Superdévoluy liggen de chalets van Chalets de SuperD. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie onder andere gebruik maken van gratis WiFi en meer… Daarnaast ligt de skilift Jas op slechts 200 meter waar ook de blauwe pistes Lièvre, Jas, Sapins en Meules eindigen. Willen jullie ontspannen na een intensieve dag? Dicht bij het complex ligt een wellnesscentrum!

>> Bekijk deze goedkope wintersport Frankrijk inclusief skipas bij Bizztravel