We hebben weer een super-de-luxe deal voor jullie gevonden! Jullie boeken nu een midweek (ma-vr) verblijf Center Parcs Parc Sandur in Emmen, Drenthe voor maar €229,- (72% korting!). Deze goedkope aanbieding is gebaseerd op een 5-daags verblijf in een super-de-luxe VIP cottage voor maximaal 6 personen.

Deze deal is gebaseerd op een aankomstdatum in maart 2021. Exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in NL, BE en DE (€ 8,50 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen. Prijs op basis van beschikbaarheid.

 

CENTER PARCS PARC SANDUR – EMMEN, DRENTHE

 

Een weekje Center Parcs Sandur… dat belooft rust en ruimte! En heel veel water. Dat betekent dus niet alleen fietsen en wandelen, maar ook varen en vissen aan De Grote Rietplas! Jullie verblijven in in luxe VIP cottage voor 6 personen met 3 slaapkamers, woonkamer met sfeerhaard, 2 badkamers waarvan 1 met bubbelbad, regendouche en Finse sauna, privé terras met tuinmeubilair en barbecue en nog veel meer. Iedere ochtend worden broodjes dagelijks aan de deur bezorgd… Wat een luxe!

Met inachtneming van de RIVM richtlijnen zijn faciliteiten gedeeltelijk geopend. Op deze pagina lees je alles over de genomen maatregelen op de parken.

 

>> Bekijk deze super-de-luxe Drenthe deal bij Center Parcs