Als je ons al wat langer volgt weet je dat we fan zijn van srprs.me. Een supertof concept waar je je surprise reis kunt boeken (tip: lees hier hoe srprs.me werkt). En het boeken van een verrassingsreis bij srprs.me is vanaf vandaag nóg leuker geworden… Je maakt namelijk kans op een gratis upgrade van je srprs.me reis! Hoe dan? Horen we je denken… Lees verder!

| Doe mee met deze srprs.me winactie |

 

All you need is more… JOEY!

Zie jij een gratis upgrade van je srprs.me reis wel zitten? Boek tussen 24 januari en 4 februari 2019 jouw surprise reis via de website van srprs.me en je maakt automatisch kans op één van de drie upgrades van je reis. Benieuwd welke upgrades je kan winnen?

  • More zakgeld om uit te geven
    • De totaalsom van jouw reis in een envelop om lekker uit te geven op je bestemming (YES!)
  • More mensen mee op reis
    • Maak jezelf legendarisch en neem gratis 2 extra vrienden mee op reis (als dat geen verrassing is…)
  • More luxe tijdens je verblijf
    • Upgrade naar een 5 sterren hotel inclusief champagne en witte druiven (WOW…)

In totaal worden er drie verschillende winnaars heel blij gemaakt met een gratis upgrade. De winnaars worden verspreid over de actieperiode bekend gemaakt, en dit gaat natuurlijk helemaal op een srprs.me manier. Ken je srprs.me al? Dan weet je dat zij niet zo van de standaard (lees: saaie…) acties zijn. Daarom worden de winnaars verrast door Joey van srprs.me zelf! Hij zal als een soort Robert ten Brink met zijn all-you-need-is-more-bus het hele land doorrijden om hoogstpersoonlijk de winnaars op te zoeken die één van de 3 upgrades hebben gewonnen.

 

Nog even een korte samenvatting…

Boek tussen 24 januari en 4 februari een reis naar keuze bij srprs.me. Automatisch maak je kans op één van de drie upgrades (zakgeld, extra mensen of luxe). De winnaars worden verspreid over de actieperiode bekend gemaakt door Joey (srprs.me) die met de all-you-need-is-more-bus door het hele land rijdt.

>> Boek nu jouw srprs.me reis & maak automatisch kans op deze vette prijs!